Visualització de contingut web

Més informació - Protecció de dades - Formulari sol·licitud d'Informació ciutadans

El responsable del tractament de les dades que està proporcionant en aquest formulari és:

CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, INDÚSTRIA, COMERÇ I TURISME

Plaça Gabriel Miró, 7

03001 ALACANT

El tractament s'identifica com a "Formulari sol·licitud d'Informació ciutadans" i la seua finalitat és REBRE CONSULTES RELATIVES ALS SERVEIS DE BANDA AMPLA PER PART DELS CIUTADANS.

El tractament té com a base de legitimació l'apartat 6.1.a "l'interessat va donar el seu consentiment per al tractament de les seues dades personals per a un o diversos fins específics" del Reglament General de Protecció de Dades.

Se l'informa que té la possibilitat de retirar el seu consentiment en qualsevol moment sol·licitant-lo a CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, INDÚSTRIA, COMERÇ I TURISME, Plaça Gabriel Miró, 7 03001 ALACANT, mitjançant escrit i acreditant la identitat de la persona interessada.

Les persones interessades en aquest tractament tenen dret a sol·licitar l'accés a les seues dades personals, a rectificar-los i a suprimir-los, així com a limitar o oposar-se al tractament d'aquests, així com a no ser objecte de decisions individuals automatitzades. Podran exercir aquests drets mitjançant escrit dirigit al responsable del tractament, acreditant la identificació de la persona interessada, o bé accedint al tràmit telemàtic de la seu electrònica de la Generalitat (si es disposa de certificat digital).

Les dades facilitades es conservaran durant el temps estrictament necessari per a complir amb la finalitat d'aquests. No està previst cedir les dades facilitades a tercers, excepte en els casos en què existisca l'obligació legal de fer-ho. No està previst realitzar transferències internacionals de dades.

Si les persones interessades entenen que s'han vist perjudicades pel tractament o en l'exercici dels seus drets, poden presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

També pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de la Generalitat a través del correu electrònic dpd@gva.es o bé dirigint escrit a Passeig de l'Albereda, 16, 46010 - València.